Dww

Registreer jouw warme actie!

Wil je Hachiko een extra duwtje in de rug geven door een warme actie op poten te zetten? Dat kan! Nog tot en met 23 december middernacht kan je jouw warme actie in het kader van De Warmste Week registreren.

Registreer jouw warme actie!

De warmste acties voor Hachiko!

Snuister mee in de lijst van acties ten voordele van Hachiko. Klik op de titel van een actie voor meer info! Dank je wel aan iedereen die een steentje bijdraagt!

WINTERWARMTE (DOOR VEEL HANDEN)

Verkoop van zelfgemaakte mutsen, sjaals, poncho's, dekens, geldbeugels en bladwijzers. Van 18 september tot 24 december in Hasselt.

DE WARMSTE WEKEN VOOR HACHIKO

Verkoop van unieke postkaarten met een nostalgische knipoog. Van 18 september tot 24 december online, in één van de conceptstores of op een handmade beurs.

affiche-PP.jpg#asset:1431


DE WARMSTE HOTDOG

Koekenbak door leerlingen van de Stedelijke Basisschool Guido Gezelle Waregem. Van 7 oktober tot 20 december in Waregem.

TWEEDEHANDSBEURS PAARDENMATERIAAL

Verkoop van tweedehands paardenmateriaal op een beurs met verschillende standjes, winterbar met gluhwein en warme chocomelk. Op 1 december van 9-18u in de Stoeterij Hidalgo - Horse Care Solutions, Oosteindeje 49, 9991 Maldegem.

DE WARMSTE URBAINKES

Verkoop van unieke kerstkaartjes, ontworpen door Urbanus - de peter van assistentiehond in opleiding Urbain. Dit jaar zijn er 2 ontwerpen te koop: dat van vorig jaar én een nieuw ontwerp. Voor een kleine meerprijs signeert Urbanus de kerstkaartjes op naam vooraleer ze jouw richting uitkomen. Van 23 september tot 6 december. Kaartjes bestellen kan via deze link!

Kaartje.png#asset:1430


DE WARMSTE LAN

LAN-party ten voordele van Hachiko, voor iedereen die er zin in heeft met een expo, eten en games! Van 21 december 10u tot 22 december 17u, in Thomas More Campus De Nayer, Jan de Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Meer info vind je op hun website.

BENEFIET VOOR HACHIKO

Lotta, Arno en Pavel organiseren voor het 2e jaar op rij een benefiet ten voordele van Hachiko. Het wordt een gezellige avond met optredens van Frank Merrie en Wise Men, She Said, je kan smullen van heerlijke tapas en Hachiko is ter plaatse met een demonstratie van een assistentiehond. Op zaterdag 19/10 van 18 tot 22 uur, in Zaal Gildenhuis, Merelbekestraat 99, 9090 Melle.

Affiche1.png#asset:1428

6B FOR HACHIKO

De kinderen van 6B Edugo Slotendries organiseren samen vanalles voor Hachiko, van koekjes bakken tot armbandjes maken. Van 1 oktober tot 19 december.

SCRUNCHIES VOOR HACHIKO

Verkoop van zelfgemaakte scrunchies ten voordele van Hachiko. Van 3 oktober tot 19 december in Kalkendorp, Laarne.

RUBI FOR LIFE

Verkoop van zelfgemaakte hondenhanddoeken en linnen tassen. Meer info op de facebookpagina 'Genaaid for life'. Van 7 oktober tot 21 december in Antwerpen.

VOLKSSPELEN FOR LIFE

Een namiddag met leuke volksspelen, waarna ook pannenkoeken en hotdogs te verkrijgen zijn. Op zaterdag 23 november van 14 tot 20u in Mariaschool Harelbeke.

MUSIC FOR LIFE JUKEBOX - HET GOMPELS GENOT SPEELT SINTERKLAAS

Speciaal voor deze warme actie speelt Het Gompels Genot jouw verzoeknummer tegen een kleine bijdrage. Op vrijdag 6 december vanaf 20u in het café van het parochiecentrum Gompel, Onze-Lieve-Vrouwstraat 82 in Mol.

LACHEN EN LUISTEREN VOOR HACHIKO

Comedyavond met Sven Hardies, Johnny Trash, Michael Van Peel en peter van assistentiehond in opleiding Urbain: Urbanus. Na de pauze spelen Les Poulains Flandriens de beste Belpop covers. Zaterdag 23 november vanaf 19u30. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link. Plaatsen zijn beperkt.

SNOEPDOG

Woon- en zorgcentrum Leiehome, waar een instellingshondje van Hachiko bij de bewoners op bezoek gaat (eentje is er ondertussen op pensioen), verkoopt snoepzakjes ten voordele van Hachiko voor 5 euro per zakje. Tot en met 20 december, te koop in Leiehome te Drongen.

VOOR RUBI & KRISJE

Verkoop van zelfgemaakte pannenlappen en pannen onderzetters. Actie loopt nog tot en met 21 december.

VOOR RUNE EN HACHIKO

Verkoop van pannenkoeken, koekjes, ... ten voordele van Hachiko. Vorig jaar verkocht Rune samen met een vriendin pannenkoeken ten voordele van Hachiko. Eerder dit jaar overleed Rune echter onverwacht... Haar ouders willen haar actie nu verderzetten in het kader van De Warmste Week. Deze actie loopt nog tot en met 22 december.

POPCORN FOR LIFE

Verkoop van zakjes popcorn voor 2 euro per stuk. De opbrengst gaat dit jaar naar Hachiko. Deze actie loopt nog tot en met 24 december, te verkrijgen in UZ Gent.

VERLOTING PEPERKOEKENHUISJE

Verkoop van lotjes voor 2 euro per stuk. Op 18 december wordt het winnende lot getrokken. De winnaar krijgt een prachtig peperkoekenhuis. Er is ook een rospot om centjes in te zamelen. Deze acties loopt nog tot en met 18 december, lotjes te verkrijgen in Schoolstraat 3 te Vosselaar.

PANNENKOEKEN FOR LIFE

Verkoop van pannenkoeken door het sorteercentrum van Bpost. Deze actie loopt nog tot en met 5 december.

SAM WORDT WARM

Luisteraars van Studentenradio SAM kunnen hun lievelingsnummer aanvragen voor 1 euro, de opbrengst gaat naar Hachiko vzw. Deze actie loopt nog tot en met 18 december.

DE WARMSTE HONDENSCHOOL

De Affligemse Hondenschool organiseert op 14 december een gezellige kerstwandeling met activiteiten tijdens het traject, voor jong en oud. Er is ook een minikerstmarktje met verschillende standen. De opbrengst gaat integraal naar Hachiko. Zaterdag 14/12 vanaf 17u, Langestraat 312 in Affligem.

RUN FOR HACHIKO

Basisschool De Wegwijzer organiseert een sponsorloop 'Run for Hachiko' op 6 december. Peuter, kleuter, lagere schoolkinderen, leerkrachten en ouders halen hun sportieve kant boven om zoveel mogelijk kilometers te verzamelen. Er zijn die dag ook koekjes en marsepein te koop. Vrijdag 6 december in Park Casier Waregem, van 10u15 tot 15u.

HONDENWANDELING

De kindergemeenteraad en de jeugddienst van Bonheiden organiseren op zondag 1 december een hondenwandeling naar aanleiding van het plotse overlijden van assistentiehond Rubi, die samen met haar baasje in Bonheiden woonde. Er is een tocht van 5 km (rolstoeltoegankelijk) en een tocht van 10 km. Starten kan tussen 9 en 10u. Deelnameprijs is 5 euro per persoon. Na de wandeling kunnen wandelaars nog iets eten en drinken in OC Sint-Maartensberg. Zondag 1 december, start aan Sint-Maartensberg, 2820 Rijmenam.

DE WARMSTE KOERS

Op dinsdag 26/11 organiseert Centrum Ronde Van Vlaanderen een praatavond met de kannibaal van Baal, Sven Nys. Tickets zijn beperkt verkrijgbaar via www.crvv.be. Verder wordt ook een tombola georganiseerd waarmee mooie prijzen te winnen vallen! Praatavond met Sven Nys op dinsdag 26 november om 20u in CRVV, Markt 43 te Oudenaarde. Over de tombola later meer!