Dww

Registreer jouw warme actie!

Wil je Hachiko een extra duwtje in de rug geven door een warme actie op poten te zetten? Dat kan! Nog tot en met 23 december middernacht kan je jouw warme actie in het kader van De Warmste Week registreren.

Registreer jouw warme actie!

De warmste acties voor Hachiko!

Snuister mee in de lijst van acties ten voordele van Hachiko. Klik op de titel van een actie voor meer info! Dank je wel aan iedereen die een steentje bijdraagt!

WINTERWARMTE (DOOR VEEL HANDEN)

Verkoop van zelfgemaakte mutsen, sjaals, poncho's, dekens, geldbeugels en bladwijzers. Van 18 september tot 24 december in Hasselt.

DE WARMSTE WEKEN VOOR HACHIKO

Verkoop van unieke postkaarten met een nostalgische knipoog. Van 18 september tot 24 december online, in één van de conceptstores of op een handmade beurs.

affiche-PP.jpg#asset:1431


DE WARMSTE HOTDOG

Koekenbak door leerlingen van de Stedelijke Basisschool Guido Gezelle Waregem. Van 7 oktober tot 20 december in Waregem.

TWEEDEHANDSBEURS PAARDENMATERIAAL

Verkoop van tweedehands paardenmateriaal op een beurs met verschillende standjes, winterbar met gluhwein en warme chocomelk. Op 1 december van 9-18u in de Stoeterij Hidalgo - Horse Care Solutions, Oosteindeje 49, 9991 Maldegem.

DE WARMSTE URBAINKES

Verkoop van unieke kerstkaartjes, ontworpen door Urbanus - de peter van assistentiehond in opleiding Urbain. Dit jaar zijn er 2 ontwerpen te koop: dat van vorig jaar én een nieuw ontwerp. Voor een kleine meerprijs signeert Urbanus de kerstkaartjes op naam vooraleer ze jouw richting uitkomen. Van 23 september tot 6 december. Kaartjes bestellen kan via deze link!

Kaartje.png#asset:1430


DE WARMSTE LAN

LAN-party ten voordele van Hachiko, voor iedereen die er zin in heeft met een expo, eten en games! Van 21 december 10u tot 22 december 17u, in Thomas More Campus De Nayer, Jan de Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Meer info vind je op hun website.

BENEFIET VOOR HACHIKO

Lotta, Arno en Pavel organiseren voor het 2e jaar op rij een benefiet ten voordele van Hachiko. Het wordt een gezellige avond met optredens van Frank Merrie en Wise Men, She Said, je kan smullen van heerlijke tapas en Hachiko is ter plaatse met een demonstratie van een assistentiehond. Op zaterdag 19/10 van 18 tot 22 uur, in Zaal Gildenhuis, Merelbekestraat 99, 9090 Melle.

Affiche1.png#asset:1428

6B FOR HACHIKO

De kinderen van 6B Edugo Slotendries organiseren samen vanalles voor Hachiko, van koekjes bakken tot armbandjes maken. Van 1 oktober tot 19 december.

SCRUNCHIES VOOR HACHIKO

Verkoop van zelfgemaakte scrunchies ten voordele van Hachiko. Van 3 oktober tot 19 december in Kalkendorp, Laarne.

RUBI FOR LIFE

Verkoop van zelfgemaakte hondenhanddoeken en linnen tassen. Meer info op de facebookpagina 'Genaaid for life'. Van 7 oktober tot 21 december in Antwerpen.

VOLKSSPELEN FOR LIFE

Een namiddag met leuke volksspelen, waarna ook pannenkoeken en hotdogs te verkrijgen zijn. Op zaterdag 23 november van 14 tot 20u in Mariaschool Harelbeke.

MUSIC FOR LIFE JUKEBOX - HET GOMPELS GENOT SPEELT SINTERKLAAS

Speciaal voor deze warme actie speelt Het Gompels Genot jouw verzoeknummer tegen een kleine bijdrage. Op vrijdag 6 december vanaf 20u in het café van het parochiecentrum Gompel, Onze-Lieve-Vrouwstraat 82 in Mol.

LACHEN EN LUISTEREN VOOR HACHIKO

Comedyavond met Sven Hardies, Johnny Trash, Michael Van Peel en peter van assistentiehond in opleiding Urbain: Urbanus. Na de pauze spelen Les Poulains Flandriens de beste Belpop covers. Zaterdag 23 november vanaf 19u30. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link. Plaatsen zijn beperkt.