Naamloos 2 Custom

Vier jij met ons mee?

In 2019 viert Hachiko haar 25ste verjaardag en dit doet ze het liefst met jou erbij! Kom op zondag 25 augustus naar de Gemeentehallen in Merelbeke voor ons niet te missen feest! Iedereen is van harte welkom vanaf 10u, de inkom is gratis.

Wat staat er op het programma? Naar jaarlijkse traditie is er de officiële overhandiging van de assistentiehonden aan hun definitieve baasjes. Ook geven we mini-demonstraties, is er een heuse tombola met mooie prijzen en kan je meedoen aan één van de leuke workshops waarin je o.a. een speeltje of leuke strik leert maken voor jouw viervoeter. Ook dit jaar kan je weer smullen van een heerlijke barbecue en kunnen de zoetebekjes terecht in de Zoete Hoek. En natuurlijk kan een lekkere traktatie op een jubileumeditie niet ontbreken!

Kaarten voor de barbecue zijn te verkrijgen op Hachiko zelf of stuur een mailtje met jouw bestelling naar info@hachiko.org. De verkoop van de barbecuekaarten wordt afgesloten op 10 augustus.

Er is keuze tussen:

Vlees menu voor volwassenen (€15/pp): gemarineerde brochette, barbecueworst, gemarineerde kippenfilet
Veggie menu voor volwassenen (€15/pp): groentenburger, halloumi kaas, balletjes op stokje
Vlees menu voor kinderen (€8/pp): worst, kippenbout
Veggie menu voor kinderen (€8/pp): groentenburger, balletjes

Bij de barbecue worden verschillende groentjes en sauzen geserveerd.

Extra activiteiten

Motorrit - Tussen 8 en 10u kan je een zalige rit van 120 km maken met de motor. Vertrek en aankomst zijn aan de Gemeentehallen te Merelbeke. Het inschrijvingsgeld bedraagt €8 voor de piloot en €5 voor de duorijder (+ 1 gratis consumptie). Betalen kan ter plaatse voor de aanvang van de rit.

Hachiko's Mooiste - Ook wandelaars, fietsers, rolstoelers en handbikers zijn tijdens Hachiko's 25ste verjaardagsfeest welkom voor een kort afsluitend tochtje (in de buurt van de Gemeentehallen, exacte locatie volgt nog) in het kader van de reuze-actie van Hachiko's Mooiste. Deze zomers benefietactie wordt door 5 Hachiko-baasjes op touw gezet en knalt gedurende enkele maanden met tochten en evenementen in de vijf Vlaamse provincies. Meer info vind je op de facebookpagina van Hachiko's Mooiste. Ter afsluiting organiseert Hachiko's Mooiste een veiling met unieke items geschonken door BV's. Altijd al een gouden plaat aan de muur willen hangen? Zin in een huiskamerconcert? Een collector's item in huis halen? Hou dan zeker de facebookpagina van Hachiko's Mooiste in de gaten en geef het hoogste bod tijdens Hachiko's 25ste verjaardagsfeest op 25|08. De veiling start om 14u30 en wordt op het feest definitief afgesloten.

Affiche