Affiche

Vier jij met ons mee?

In 2019 viert Hachiko haar 25ste verjaardag en dit doet ze het liefst met jou erbij! Kom op zondag 25 augustus naar de Gemeentehallen in Merelbeke voor ons niet te missen feest! Iedereen is van harte welkom vanaf 10u, de inkom is gratis.

Wat staat er op het programma? Naar jaarlijkse traditie is er de officiële overhandiging van de assistentiehonden aan hun definitieve baasjes. Ook geven we mini-demonstraties, is er een heuse tombola met mooie prijzen en kan je meedoen aan één van de leuke workshops waarin je o.a. een speeltje of leuke strik leert maken voor jouw viervoeter. Ook dit jaar kan je weer smullen van een heerlijke barbecue en kunnen de zoetebekjes terecht in de Zoete Hoek. En natuurlijk kan een lekkere traktatie op een jubileumeditie niet ontbreken!

Kaarten voor de barbecue zijn te verkrijgen op Hachiko zelf of stuur een mailtje met jouw bestelling naar info@hachiko.org. De verkoop van de barbecuekaarten wordt afgesloten op 10 augustus.

Er is keuze tussen:

Vlees menu voor volwassenen (€15/pp): gemarineerde brochette, barbecueworst, gemarineerde kippenfilet
Veggie menu voor volwassenen (€15/pp): groentenburger, halloumi kaas, balletjes op stokje
Vlees menu voor kinderen (€8/pp): worst, kippenbout
Veggie menu voor kinderen (€8/pp): groentenburger, balletjes

Bij de barbecue worden verschillende groentjes en sauzen geserveerd.

Extra activiteiten

Motorrit - Tussen 8 en 10u kan je een zalige rit van 120 km maken met de motor. Vertrek en aankomst zijn aan de Gemeentehallen te Merelbeke. Het inschrijvingsgeld bedraagt €8 voor de piloot en €5 voor de duorijder (+ 1 gratis consumptie). Betalen kan ter plaatse voor de aanvang van de rit.

Hachiko's Mooiste - Ook wandelaars, fietsers, rolstoelers en handbikers zijn tijdens Hachiko's 25ste verjaardagsfeest welkom voor een kort afsluitend tochtje (in de buurt van de Gemeentehallen, exacte locatie volgt nog) in het kader van de reuze-actie van Hachiko's Mooiste. Deze zomers benefietactie wordt door 5 Hachiko-baasjes op touw gezet en knalt gedurende enkele maanden met tochten en evenementen in de vijf Vlaamse provincies. Meer info vind je op de facebookpagina van Hachiko's Mooiste. Ter afsluiting organiseert Hachiko's Mooiste een veiling met unieke items geschonken door BV's. Altijd al een gouden plaat aan de muur willen hangen? Zin in een huiskamerconcert? Een collector's item in huis halen? Hou dan zeker de facebookpagina van Hachiko's Mooiste in de gaten en geef het hoogste bod tijdens Hachiko's 25ste verjaardagsfeest op 25|08. De veiling start om 14u30 en wordt op het feest definitief afgesloten.

Help je een pootje?

Om van onze 25ste verjaardag een onvergetelijk feest te maken, kunnen we heel wat helpende handen gebruiken. Steek jij ook een pootje toe?

Waarvoor zoeken we nog enthousiaste helpers?

Medewerkers

Donderdag 22 augustus: plaatsen van tafels en stoelen
Vrijdag 23 augustus: opstellen van de tombolastand en het aankleden van de zaal
Zaterdag 24 augustus: vullen van de goodiebarrels en het verder aankleden van de zaal
Zondag 25 augustus: bediening in de zaal (obers) en aan de barbecuestand, helpen bij de verschillende workshops, bedelen van pupcakes in de zaal, 's avonds voor het opruimen van de zaal

Bakkers

Wat niet kan ontbreken op een feesteditie is een traktatie. We delen met plezier aan iedereen cup... euh, pupcakes uit!
We vragen daarom aan alle enthousiaste bakkers de keuken in te duiken en ons te helpen om aan 1000 pupcakes te geraken. En laat daarbij jouw creativiteit de vrije loop!

Om een idee te hebben van het aantal pupcakes die zullen binnengebracht worden, vragen we om uiterlijk 5 augustus een mailtje te sturen naar kaye@hachiko.org met een indicatie van hoeveel cakes je ons kan bezorgen!

Goodiebarrels

Voor onze 25ste verjaardag stellen we graag een cadeautje samen voor de feestbezoekers in de vorm van een goodiebarrel, eentje per gezin. Ga je graag met ons mee op gadgetzoektocht of heb je items die je wil doneren? Stuur dan een mailtje naar monique@hachiko.org

Tombola

Om een indrukwekkende prijzentafel samen te stellen, hebben we uiteraard aantrekkelijke prijzen nodig! We doen een warme oproep aan iedereen die zijn of haar steentje hieraan kan bijdragen. Om onze verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbijgaan, verstoppen we ook graag grotere prijzen in de tombola met een minimale waarde van 25 euro.

Kan je ons iets bezorgen? Laat het ons weten!

Een kwispelende dank je wel!