Hachikos Mooiste Logo Cheque Overhandiging

Naar aanleiding van Hachiko's 20ste verjaardag in 2014, fietsten enkele Hachiko-baasjes zo maar eventjes 5263,93 km bij elkaar op hun handbikes. Dankzij die inzet, de hulp van heel wat enthousiastelingen en de steun van een aantal sponsors kon men na drie weken zwoegen en zweten een cheque van 11.153,15 euro overhandigen aan Hachiko vzw.

Op zondag 25 augustus, tijdens het 25ste verjaardagsfeest van Hachiko, ging het slotmoment in van de grote benefietactie Hachiko's Mooiste. Na maanden vol inspanningen en acties, werd een cheque overhandigd van maar liefst 20.757 euro! We kunnen alle initiatiefnemers, vrijwilligers en deelnemers aan de vele acties niet genoeg bedanken om tot dit geweldig resultaat te komen.

Maar, Hachiko's Mooiste denkt nog niet aan stoppen. Nog tot het einde van dit jaar kan je hen blijven steunen door het aankopen van spullen: Hachiko-speelkaarten, wijn met Hachiko-label (wit, rood, rosé), snoeppotjes, ...

Raadpleeg de facebookpagina van Hachiko's Mooiste voor meer informatie of neem contact op via michedhondt@telenet.be of het nummer 0475/53.25.76 voor specifieke vragen.