Hachiko Testament Be Advertentie Big Leaderboard Nl 72 Ppi

Ook wanneer je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen dan je denkt. Hachiko vzw opnemen in je testament is een kans om ook een betere toekomst te bezorgen voor anderen. En zo blijf je ook na jouw heengaan onze vereniging actief steunen.

Op zaterdag 8 juni nodigt Hachiko je samen met gastspreker Dirk Vercoutter van Testament.be graag uit voor een infosessie over schenkingen en legaten. Na de voordracht wordt graag tijd vrijgemaakt om algemene of jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Praktisch

Datum | Zaterdag 8 juni 2019

Locatie | Jeugdhuis De Gnirk, Hundelgemsesteenweg 445, 9820 Merelbeke (ingang om de hoek, in de Poelstraat)

Parking | Parkeren kan op de Conversatieparking in de Conversatieweg. Te bereiken via de Dr. De Gruyterstraat (straat bevindt zich recht tegenover de Colruyt).

Programma | Vanaf 11u - Ontvangst met een drankje, 12u - presentatie Dirk Vercoutter over schenkingen en legaten met mogelijkheid tot vragenstellen na afloop

We voorzien graag een hapje en een drankje tijdens deze infosessie. Gelieve daarom jouw aanwezigheid, met vermelding van het aantal personen, te bevestigen voor de uiterlijke datum van 27 mei 2019 via mark@hachiko.org

Graag tot dan!