Flyer

In de voetsporen van Louise Mack

Actrice en schrijfster Nicky Langley neemt je mee op wandeling langs vergeten en ongekende gebouwen in het geliefde Antwerpen van Louise Mack. Louise was een Australische oorlogscorrespondente en auteur met een passionele liefde voor Antwerpen, Vlaanderen en dieren. Aan de vooravond van WOI, wanneer alle journalisten wegvluchten uit de Scheldestad na de hevige bombardementen in oktober 1914, beslist Louise Mack in haar geliefde stad te blijven en onder te duiken in Hotel Terminus. Ze gaat undercover en bedient er de luidruchtige Duitse officieren die het hotel in beslag namen. Tijdens haar verblijf in Antwerpen en Vlaanderen pent ze al haar indrukken en ervaringen neer. Haar boek 'A Woman's Experience in The Great War' werd een bestseller.

Treed samen met Nicky in de voetsporen van Louise Mack. De wandeling op zondag 14/07 is reeds volzet, maar je kan nog aansluiten op zaterdag 10 augustus om 14u30 of om 19u00. De wandeling duurt ongeveer 1,5u, is rolstoeltoegankelijk en wordt afgesloten met een Antwerpse lekkernij. Honden uiteraard ook welkom!

Inschrijven kan via lauren@hachiko.org. Gelieve in de mail de gewenste datum (en eventueel uur) en het aantal personen te vermelden.

Deelnameprijs:

kinderen t.e.m. 10 jaar: gratis

11-14 jaar: 5 euro

>14 jaar: 10 euro

De opbrengst van deze wandeling gaat integraal naar onze vereniging!