Warmste Tuin Klein

De Warmste Tuin

Bouw mee aan onze leertuin!

Onze assistentiehonden worden opgeleid tot trouwe helper en beste vriend voor personen met een motorische beperking of epilepsie. Wij willen hen laten wennen aan allerlei situaties en professioneel trainen in onze leertuin.

Help jij mee onze tuin vormgeven? Help je de tuin aanplanten of oefentoestellen in elkaar steken; of heb je materialen of centjes? Laat het ons hier weten en we nemen contact op met jou. We plannen activiteiten op 13, 14 en 27 november telkens van 10 tot 16u.

Ik wil helpen
Snuffelbosje Klein

Snuffelbos

Het snuffelbos helpt onze honden om hun reukzintuig te ontwikkelen. Hierin kunnen ze volop speuren en snuffelen onder het bladerdek en nieuwe geurtjes ontdekken.

Help ons planten!

Blotepootjespad Klein

Blotepootjespad

Assistentiehonden laten hun baasje nooit in de steek. Harde of zachte ondergronden, hun poten raken met alles vertrouwd dankzij een gevarieerd parcours.

Help ons bouwen!

Prieeltje Klein

Babbelprieeltje

Ons centrum is een open huis en brengt mensen samen. Een rolstoelpad dat door onze tuin kronkelt, leidt naar een gezellig plekje in het groen.

Help ons timmeren!

Koekjesverkoop Klein

Actie

Zet je liever zelf een actie op touw om de nodige centen te verzamelen, aarzel niet en hou ons op de hoogte. We ondersteunen je graag met informatie en documentatie.

Help ons centjes verzamelen!