Warmste Tuin Klein

De Warmste Tuin

Bouw mee aan onze leertuin!

Onze assistentiehonden worden opgeleid tot trouwe helper en beste vriend voor personen met een motorische beperking of epilepsie. Wij willen hen laten wennen aan allerlei situaties en professioneel trainen in onze leertuin.
Help jij mee onze tuin vormgeven? Handen uit de mouwen, materialen of centen; laat het ons hier weten. We nemen vanaf eind september verder contact op en plannen de activiteiten normaliter vanaf oktober.

Prieeltje Klein

Babbelprieeltje

Ons centrum is een open huis en brengt mensen samen. Het rolstoelpad waarop de honden volop oefenen in functie van de rolstoel, leidt naar een gezellig plekje in het groen.

Help ons bouwen!

Ik wil helpen!
Zamd Bak Klein

Zandbak

Even ravotten en snuffelen na een trainingssessie. In de zandbak kunnen onze honden lekker ontspannen en zich uitleven.

Help ons maken!

Ik wil helpen!
Ploeterpoel Klein

Ploeterpoel

Wat watergewenning voor onze viervoeters past mooi in hun opleiding. En, niets leuker dan een verfrissende plons na een drukke trainingsdag.

Help ons graven!

Ik wil helpen!
Blotepootjespad Klein

Blotepootjespad

Assistentiehonden laten hun baasje nooit in de steek. Harde of zachte ondergronden, hun poten raken met alles vertrouwd dankzij een gevarieerd parcours.

Help ons aanleggen!

Ik wil helpen!
Snuffelbosje Klein

Snuffelbos

Het snuffelbos helpt onze honden om hun reukzintuig te ontwikkelen. Hierin kunnen ze volop speuren en snuffelen onder het bladerdek en nieuwe geurtjes ontdekken.

Help ons planten!

Ik wil helpen!
Avonturenpark Klein

Avonturenpark

Onze assistentiehonden hechten belang aan een goede en fitte conditie. In onze tuin kunnen ze voluit trainen.

Help ons knutselen!

Ik wil helpen!
Koekjesverkoop Klein

Actie

Zet je liever zelf een actie op touw om de nodige centen te verzamelen, aarzel niet en hou ons op de hoogte. We ondersteunen je graag met informatie en documentatie.

Ik wil helpen!