Warmste Tuin Klein

De Warmste Tuin

Bouw mee aan onze leertuin!

Onze assistentiehonden worden opgeleid tot trouwe helper en beste vriend voor personen met een motorische beperking of epilepsie. Wij willen hen laten wennen aan allerlei situaties en professioneel trainen in onze leertuin.

Snuffelbosje Klein

Koop mee een boom

Onze zomers worden warmer, daarom willen we graag enkele grotere bomen aankopen om snel schaduw te creëren in onze leertuin. Draag jij jouw steentje bij?

Ik doe een gift
Blotepootjespad Klein

Handen uit de mouwen in het voorjaar?!

We hopen in het voorjaar opnieuw te kunnen samenkomen om dan onze atelier- en bouwdagen te organiseren. Om van onze tuin een echte leer- en ontmoetingstuin te maken, willen we het centrum graag verrijken met oefentoestellen voor onze honden in opleiding en een rolstoelpad en babbelprieeltje om onze bezoekers met open armen te kunnen ontvangen. Kan je ons komen helpen of heb je materialen waarmee we verder aan de slag kunnen? Klik alvast even verder voor meer details!

Ik wil helpen
Koekjesverkoop Klein

Acties

Zet je liever zelf een actie op touw om de nodige centen te verzamelen, aarzel niet en hou ons op de hoogte. We ondersteunen je graag met informatie en documentatie.

Help ons centjes verzamelen!

Ontdek de lopende acties

Stand van zaken

De Warmste Tuin verloopt omwille van corona jammer genoeg iets stiller dan gehoopt. We zijn alvast dankbaar voor de fijne reacties op dit project. Zo ook ontwierpen de tuinarchitecten van Hofheren kosteloos een tuinplan voor Hachiko waar we heel enthousiast van worden! Landmeetbureau Buyle zorgde voor de afbakening van de plantzones in onze tuin. Met dit plan in de aanslag en de plantzones mooi in kaart gebracht, planten we dit najaar in onze eigen, kleine bubbel alvast de eerste struiken, hagen en bomen om dan hopelijk volgend jaar met de hulp van velen onze tuin verder uit te bouwen.


Benieuwd naar onze vorderingen?