Warmste Tuin Klein

Giardino Hachiko

Bouw mee aan onze leertuin!

De Warmste Tuin ging helaas stiller voorbij dan gehoopt. Wel blijven we dromen van een leertuin waarin onze honden in opleiding maximaal kunnen trainen en ravotten. We zijn alvast dankbaar voor de reeds vele warme reacties op dit project: helpende handen, materialen, … Zo ook ontwierpen de tuinarchitecten van Hofheren kosteloos een tuinplan voor Hachiko waar we heel enthousiast van worden! Met dit tuinplan in de aanslag, planten we dit najaar in onze eigen, kleine bubbel alvast de eerste struiken, hagen en bomen om dan hopelijk volgend jaar met de hulp van velen onze tuin verder uit te bouwen met oefentoestellen voor onze honden en een babbelprieeltje.

Benieuwd naar de vorderingen in onze tuin? Neem alvast een kijkje.

Meer informatie
Snuffelbosje Klein

Koop mee een boom

Onze zomers worden warmer, daarom willen we graag enkele grotere bomen aankopen om snel schaduw te creëren in onze leertuin. Draag jij jouw steentje bij?

Blotepootjespad Klein

Handen uit de mouwen in het voorjaar?!

We hopen in het voorjaar opnieuw te kunnen samenkomen om dan onze atelier- en bouwdagen te organiseren. Om van onze tuin een echte leer- en ontmoetingstuin te maken, willen we het centrum graag verrijken met oefentoestellen voor onze honden in opleiding en een rolstoelpad en babbelprieeltje om onze bezoekers met open armen te kunnen ontvangen. Kan je ons komen helpen of heb je materialen waarmee we verder aan de slag kunnen? Klik alvast even verder voor meer details!

Ik wil helpen
Koekjesverkoop Klein

Acties

Zet je liever zelf een actie op touw om de nodige centen te verzamelen, aarzel niet en hou ons op de hoogte. We ondersteunen je graag met informatie en documentatie.

Help ons centjes verzamelen!

Ontdek de lopende acties